L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb Barcanova-Montflorit

El regidor de Serveis Social, Iván González, i el director gerent de Barcanova, Francesc Xavier Ferré, han signat un conveni de col·laboració per implementar el projecte “Activitats d’integració social: transport adaptat per accedir als recursos comunitaris”.

unnamedL’objectiu del conveni és fomentar la inclusió social  i potenciar el desenvolupament individual i social de les persones amb discapacitat intel·lectual que en la seva majoria requereix de l’ajut de tercera persona i tenen mobilitat reduïda. Amb aquesta
finalitat s’han programat activitats esportives, culturals i de lleure, utilitzant serveis i recursos comunitaris.

Per tal d’accedir a aquests recursos i facilitar el seu desplaçament és imprescindible el servei de Transport Adaptat, afavorint el desenvolupament personal i possibilitant el seu accés als recursos comunitaris i la seva participació en activitats que els permeti fer efectiva la seva inclusió social.

L’entitat ofereix, per aquest motiu, tallers i activitats esportives com ara gimnàstica o natació; i tallers inclusius de ioga, de comerç i compres, de recerca de material a la Biblioteca, o celebració de diades importants i excursions i sortides culturals.

Comparteix: