La mostra ’10 fotos d’aigua i una galleda’, de Lujan, arriba al Museu d’Art

Es tracta d’una mostra de fotografies pensades per desvetllar l’interior del territori. Vicenç Altaió presentarà el treball del fotògraf Lujan (Xavier Roca). Ho farà el divendres 2 d’octubre, a les 20h, a can Domènech, en un acte obert a tothom.

macDins del cicle de ‘Territoris observats’, Vicenç Altaió presenta l’exposició “10 fotos d’aigua i una galleda” de Lujan . El projecte el conformen diferents imatges que ens conviden a apropar-nos a la pell del territori i descobrir el seu interior: fotografies, properes a l’abstracció, de superfícies amb aigua, des del Riu Sec a rius d’alta muntanya, des del mar a racons on l’aigua resta immòbil . Obres que ens parlen d’energies i realitats amagades darrera la superfície, totes elles insinuades a partir d’aquesta mirada diferent per propera.

Vicenç Altaió escriu al díptic de la mostra que l’ull de Lujan és “qui observa, enfoca, capta, edita i presenta imatges de la llum quan aquestes contenen l’aigua. Imatges líquides transparents i en moviment, i fixes, en el seu pla i el seu volum; i enceses pel foc tecnològic i per la càrrega elèctrica de la nostra intel·ligència cerebral i sensible”.

Comparteix: