Torna el premi literari “Gausacs Amunt”

Els Castellers de Sant Cugat han organitzat, per segon any consecutiu, el Premi Literari “Gausacs Amunt”.

premi2Amb l’objectiu de promoure que els vallesans, des dels més petits fins als més grans, reflexionin i escriguin entorn l’activitat castellera i els seus valors, els Castellers de Sant Cugat han tornat a presentar el premi literari “Gausacs Amunt”.

Ets del Vallès Occidental? Tens més de cinc anys? T’agrada l’escriptura? No t’ho pensis més i participa al premi literari “Gausacs Amunt”, només has de presentar una obra que tingui com a temàtica la cultura popular tradicional catalana.

«La cultura tradicional i popular és el conjunt de creacions que emanen d’una comunitat cultural fonamentades en la tradició, expressades per un grup o per individus i que responen a les expectatives de la comunitat com a expressió de la seva identitat cultural i social; les normes i els valors es transmeten oralment, per imitació o d’altres maneres. Les seves formes comprenen principalment la llengua, la literatura, la música, la dansa, els jocs, la mitologia, els ritus, els costums, l’artesania, l’arquitectura i altres arts.» (Unesco, 1989)

Ja ho has decidit? Participaràs?

Si és així, pots escollir entre dues modalitats: narrativa o poesia. Un cop hagis escollit, has de tenir en compt que s’ha de redactar en llengua catalana, que ha de ser una obra inèdita, individual i escrita amb l’ordinador a doble espai i… per una sola cara! Un cop tinguis l’obra enllestida, la pots presentar presencialment o per internet (mirar bases) fins al 20 d’octubre de 2015. Tres setmanes després, al local social dels Castellers de Sant Cugat, es farà públic el nom de la guanyadora.

Bases del premi literari.

Comparteix: