El Cerdanyola empata en tres minuts

Els verd-i-blancs van empatar a un gol per repartir-se un punt amb els grisgrana. Javi Santolalla va avançar els barcelonins al minut vint-i-vuit, i no gaire després, al minut trenta-u, va ser l’ex de l’Europa Albert Cuadras qui va signar el definitiu 1-1, ja que la segona meitat, no va registrar gols.

12049603_919294148137808_5308133443628524069_nSantolalla marcava amb un potent xut des de mig camp, mentre que Cuadras empatava el matx pel Cerdanyola amb un llençament de falta que no podia detenir el porter dels de La Verneda, l’ex del Gavà, Jesús Unzué. Els de Toni Carrillo es van trobar un Júpiter que va jugar a l’atac, tot i que a l’equip de Juanjo García, li va marcar encert de cara a porteria.

El Cerdanyola FC va ser l’amfitrió de l’empat del Júpiter. Fins ara no coneixien l’empat els de la Ciutat Comtal que portaven una gran ratxa amb tres victòries i només una derrota, sumant ara, deu punts de dotze possibles. El Cerdanyola és divuitè, encara en descens, després de sumar el tercer punt del curs en el tercer empat d’un equip que no coneix la victòria, i que ha encaixat dues derrotes. La jornada que ve el Sarda visita el Santfeliuenc (dissabte, 18h) a Les Grases.

Font text: sabadellnoticies.com. Font imatges: cfc.cat