El Cerdanyola FC empata sense gols contra la UE Figueres

Segon partit en set dies entre Cerdanyola FC i UE Figueres, dos conjunts que es tenen ben presses les mides i que han iniciat la competició de lliga amb molta intensitat.

11933400_903363476397542_3207846051062721285_nEn uns 90 primers minuts de lliga molt igualats, el Cerdanyola FC, amb nombroses baixes, ha aconseguit sumar el seu primer punt a la competició en el remodelat camp de Fontetes, amb un electrònic que no es va moure del 0 a 0.

El primer temps del partit va estar molt igualat, amb un Cerdanyola FC que va començar imprecís però que va acabar dominant els primers 45. Els primers en avisar van ser, justament, els verds, al minut 15, quan Diego feia una passada en profunditat al segon pal per a què Javi Sánchez rematés directament fora. Tres minuts després, ho tornava a provar Diego, a passada de Juli, en un remat al primer pal escurat que el porter enviava a còrner.

El Figueres també va tenir les seves ocasions. Al 21, Pedro, un dels homes més intensos del conjunt gironí, centrava a Javi Revert que rematava, malament, en plena línia de gol.

El primer temps s’anava esgotant i el Cerdanyola FC no aconseguia encetar el marcador, tot i que van gaudir de bones ocasions. Al minut 31, en un servei de Ginés a Javi Sánchez al primer pal, el 9 verd disparava un xut creuat que es passejava per davant la porteria de Prunés, fins que un defensa va enviar l’esfèrica a còrner.

Després del descans, va ser el Figueres qui, des del minut 50, va agafar les regnes del partit. Novament Pedro era el primer en aportar perill a la porteria de Pociello en un xut que marxava fregant el pal. Dos minuts després, era Pitu, el lateral verd, qui salvava als locals de rebre el primer gol, treient una clara ocasió del Figueres de la mateixa línia de porteria.

Al minut 57′, Ritxi servia a Chicho, que s’inventava un fort xut que Pociello enviava, amb la punta dels dits, per sobre el travesser. Els visitants apretaven cada cop més i els “ais” envaien les graderies de Fontetes. Al 63′, nova oportunitat pel Figueres, en un xut de Ritxi des de la frontal que deixava congelat a Pociello, mirant com la pilota marxava, finalment, fora per poc.

El Cerdanyola FC també va tenir un parell d’ocasions al segon temps. Diego la robava a mig camp i la deixava per Eric Blasco, que xutava ras una esfèrica fàcil d’aturar pel porter gironí. I a tres minuts pel final, Diego va deixar sense alè a l’afició, inventant-se un potent xut des de línia de 3/4 d’atac que s’estavellava al travesser.

A pocs instants pel final del partit, i amb un marcador que semblava que no es volia moure, Toni Carrillo va donar entrada a Roger Colomina, el davanter de 17 anys provinent del Juvenil del Cerdanyola FC, fent valer, així, la gent de la cantera.

El partit en dades

Cerdanyola FC: Pociello, Pitu, Victor Durán, Aitor, Cuadras (Eric Blasco, 49’), Juli, Daisuke (gorria, 64’), Turu ©, Javi Sánchez, Sergio Ginés (Roger, 86’), Diego.

Targetes: Juli (groga, 89’)

UE Figueres: Prunés, Quimo (Sergio Romero, 81’), Varese, Chicho, Cunill, Ferran Grau, Pedro ©, Roger Vidal, Javi Revert, Adrià Casanova (Roger Brugué, 70’), Ritxi (Serramitja, 74’).

Targetes: Cunill (groga 20’), Ferran Grau (groga 38’), Ritxi (groga 74’)

Àrbitres: Sergi Guijarro, Daniel López, Tania Jiménez (Tarragona)

Assistència: 250 persones.

Font: cfc.cat