Celebrada l’Assemblea ordinària de socis del Cerdanyola FC

Aquest passat dijous es va celebrar l’Assemblea Ordinària de Socis a la Sala Polivalent del Guiera de Cerdanyola del Vallès.

gbohWxRKZ4UtnEv9q2mumjMlVIX8kz2YxkEYqj4kIm8La reunió de socis va estar centrada en la revisió de les activitats socials realitzades durant la temporada 2014/2015, els èxits i la valoració esportiva de l’any i el repàs dels comptes del club. L’acte va començar, però, amb un record pel Marc Badia, l’entrenador que el club va perdre el passat mes de març. Acte seguit, el president de l’entitat, Felipe López, va dirigir unes paraules d’agraïment i resum de l’any als presents.

A continuació, es va procedir a la revisió de l’àrea econòmica del club, amb la corresponent aprovació, per votació, dels pressupostos per la propera temporada 2015/2016.

Àrea esportiva: un any d’èxits

La revisió de l’àrea esportiva del club va centrar tota l’atenció dels presents. En primer lloc es va presentar el quadre de coordinadors de l’entitat, que no varia gaire en relació a l’any passat, amb una sola incorporació nova, la d’Artur Hernández, encarregat del Futbol Femení. Així doncs, Alberto Rodríguez seguirà coordinant el Futbol 11; Miquel Bonamich, el Futbol 7; Artur Hernández i Flor de Luna Pila són els encarregats del Futbol Femení, Siscu Morales de l’Escola UAB-CFC; David Herraiz segueix amb les regnes del Futbol Sala i Sergio López, segueix com a coordinador general del futbol amateur. A més, Jordi Rodríguez se n’encarregarà, com enguany, de la coordinació administrativa.

També es va destacar el moment històric que està vivint l’entitat doncs, enguany, molts dels equips del club estan en les categories més altes mai aconseguides. A més, també es va destacar l’ascens del Femení A a Segona Nacional, la permanència del Primer equip a Tercera Divisió, i l’objectiu d’enguany del futbol sala d’ascendir a Segona B. Pel que fa a la base, els ascensos i permanències aconseguides aquesta darrera temporada situen el Cerdanyola Futbol Club en una notable posició dins el futbol català (Revisa l’històric de resultats).

Finalment es van presentar els objectius competitius i de formació de cadascuna de les categories.

Àrea social: seguim creixent

En l’àrea social es va fer un balanç dels nombrosos actes organitzats pel Cerdanyola Futbol Club, entre ells, la presentació d’equips amb la col.laboració amb entitats de la ciutat; els diversos torneigs de Nadal, estiu, etc; l’estrena del nou estadi de Fontetes i la nova equipació en col.laboració amb la Fundació Anna Vives; el nomenament com a Millor club de la ciutat en la Nit de l’Esport; o els nombrosos intercanvis amb altres clubs nacionals i internacionals. A més, es va destacar la dimensió que està desenvolupant el Cerdanyola Cup, que enguany va comptar amb equips com el Real Madrid, l’Atlético de Madrid, l’Athletic Club de Bilbao, l’Osasuna o el Dundee United escocés, entre molts d’altres. Font: cfc.cat

Comparteix: