Conferència dedicada a les excavacions a la plana del Castell en el període 2007-2014

Es tracta d’una activitat complementària de l’exposició Abans de l’Alba, actualment exposada al Museu de Ca n’Oliver

conferxncia_Abans_Alba_webDins de la programació complementària de l’exposició “Abans de l’Alba” que acull el Museu de Ca n’Oliver des del 26 de juny, el dijous 17 de setembre a les 19h i a les dependències del museu es farà una conferència sobre les intervencions arqueològiques a la Plana del Castell fetes entre 2007 i 2014 vinculades al desenvolupament de tota aquesta àrea. Aquests treballs han estat coordinats pel tècnic municipal responsable de la recerca arqueològica i els materials recuperats han estat dipositats al Museu de Ca n’Oliver, alguns dels quals es poden veure actualment a l’exposició temporal.

La conferència anirà a càrrec de l’arqueòleg Marc Guàrdia, director de la major part de les excavacions que s’han fet durant aquests anys i que ens donarà una visió general de la problemàtica de les excavacions arqueològiques d’urgència, de la metodologia d’excavació que determinen i de la tipologia i cronologia de les restes localitzades.

L’entrada és lliure i no cal inscripció per participar. Cada dijous i dissabte a les 18.30 h es fa la visita guiada “La mirada de l’arqueòleg” a l’e xposició .

Comparteix: