Can Xarau inicia la temporada amb dues setmanes de portes obertes

El Complex Esportiu Municipal de Can Xarau ha organitzat una iniciativa per acostar la programació de les seves instal·lacions a la ciutadania i que consisteix en una jornada de portes obertes amb una durada de dues setmanes.

Imatge: cerdanyola.cat

Imatge: cerdanyola.cat

Del 14 al 25 de setembre, Can Xarau obre les portes a tota la ciutadania de Cerdanyola per donar la possibilitat de provar gratuïtament les diferents activitats per tal d’animar tothom a conèixer la seva oferta esportiva. Durant tots els dies, s’impartiran activitats dirigides, així com activitats lúdiques a la piscina, tant per als mes petits com per als adults que vulguin provar de forma gratuïta les activitats de piscina i gimnàs que s’han programat per a la temporada 2015-16.

Per tal de poder beneficiar-se de les portes obertes, les persones interessades s’han d’inscriure a l’oficina del centre, i allà podran escollir d’entre totes les activitats programades: Tono-streching, Aquafitnes, basic-training, ciclo-tone, mami-fit, sumba, màximum training, coreo’s infantil, natació terapèutica, circuit interval, gimsuau, tono-step, free style, ciclo Indoor, tono-streching i màxitono.

Tothom que vulgui participar haurà de consultar els horaris i dies de les activitats a les oficines o a la app del Complex Esportiu Municipal de Can Xarau i a la plana web d’esports.

Comparteix: