L’Associació Funcional anuncia la 1a Fira de la Inclusió a Cerdanyola

L’Associació Funcional de Cerdanyola ha anunciat que el proper 18 d’octubre es durà a terme la Primera Fira de la Inclusió al Parc de Can Xarau.

logo-firaPioners a Cerdanyola i pioners a Barcelona. L’Associació funcional està organitzant pel proper 18 d’octubre la Primera Fira de la Inclusió, una iniciativa pionera a la província que neix de la necessitat que hi ha actualment a la societat, a causa del desconeixement i falta d’informació sobre la discapacitat, les dificultats de la vida diària i problemàtiques que s’enfronten diàriament les persones amb diversitat funcional i als que els envolten. Per això, l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, l’Associació Funcional per la Integració Social i l’Ortopèdia Inse presenten aquest nou projecte perquè en un futur es pugui parlar d’inclusió en la societat.

Per dur a terme aquesta Fira es tria com a zona geogràfica la ciutat de Cerdanyola del Vallès, per la seva accessibilitat idònia, ja que al nostre municipi es creuen les principals autopistes del país, les quals permeten una ràpida connexió amb la resta de localitats del territori català.

La Fira de la Inclusió constarà amb la participació d’importants Empreses i Serveis que faran d’aquesta, un esdeveniment interessant i informatiu per a tots aquells que hi participin. A més, tindrà una programació variada amb diverses activitats per a nens i adults, on es barrejaran jocs esportius i sensorials per tal de fer-los partícips de com percep el món una persona amb diversitat funcional.

Totes les assistents gaudiran de l’entrada gratuïta i es trobaran amb un esdeveniment pensat per a tothom. Per a més informació, l’Associació Funcional posa a disponibilitat de les persones interessades el seu portal web.

Comparteix: