Expressa’t: Una altra manera de fer política

És evident que a l’Ajuntament de Cerdanyola ha començat una nova era, els canvis que s’estan produint arreu del País també tenen repercussions a la nostra ciutat. Fer que les coses siguin diferents implica també fer canvis a la institució de govern més propera als ciutadans: la Casa de la Vila.

DSC03375És evident que, de moment, la gent del poble no percep els canvis perquè els que s’han fet fins ara afecten només al funcionament intern de l’Ajuntament. Uns bons fonaments són imprescindibles per assolir les fites que els programes de govern contenen.

No es tracta de fer coses de cara a la galeria, es tracta de complir el contracte que el Compromís va signar amb els ciutadans i ciutadanes de Cerdanyola. Tampoc es tracta de buscar coses innovadores o que estan de moda, es tracta d’escoltar la gent conèixer a fons el problemes locals i posar fil a l’agulla per resoldrel’s. I també de mantenir aquelles actuacions de consistoris anteriors que estaven ben fetes.

També voldria afegir que després del període electoral que va de Setembre a Novembre els partits que van donar suport a Carles Escola com alcalde s’engresquin a entrar en el govern, i si potser abans millor. Ens espera una etapa en la qual les possibilitats d’arribar a més gent és més fàcil des de l’Ajuntament i es pot ajudar més al Procés des de dintre que des de fora, no fa falta recordar la importància política del moment.

Josep Font

Comparteix: