La paradeta informativa sobre l’Abocador Elena acampa a la plaça Abat Oliba

La paradeta informativa que s’ha instal·lat des d’aquest matí a la plaça Abat Oliba per informar a la ciutadania de la problemàtica de l’Abocador Elena ha decidit acampar indefinidament a la plaça amb l’objectiu que l’Ajuntament de Cerdanyola es posicioni per solucionar el problema.

IMG_20150727_224313Més de 200 persones ja han signat la instància que el proper dijous entregaran un grup de ciutadans i ciutadanes que s’han organitzat per exigir al Consistori que solucioni la problemàtica de l’Abocador Elena. Durant tot el dia moltes han sigut les persones interessades en signar i moltes altres han començat a conèixer la problemàtica que té la ciutat de Cerdanyola amb els gasos tòxics que desprèn l’Abocador Elena.

Al final de la jornada els organitzadors han decidit acampar de manera indefinida a la plaça amb l’objectiu de pressionar als membres del Consistori per aconseguir que es posicioni d’una vegada per totes en favor de solucionar un problema que ens està costant a totes les ciutadanes diners públics i salut.

XERRADA COL·LOQUI ABOCADORS

Dimarts 28 de juliol a les 20h han organitzat una xerrada a la Pl. Abat Oliba (al costat de l’ajuntament) per parlar dels abocadors i on intervindran:

  • Antoni Pijoan (Ecoparc II, Ripollet)
  • Roger Caballé i Albert Gonzàlez (Cerdanyola)
  • J.Luís Conejero y Manolo Gómez Moreno (Contaminació Lafarge, Sant Joan, Montcada)

 

 

Comparteix: