Expressa’t: Ajuntament de Barcelona: nepotisme i tràfic d’influències. Comencem bé.

Quan encara no fa ni seixanta dies de la presa de possessió dels nous alcaldes l’Ajuntament de Barcelona ja ens ha ensenyat com serà el canvi proposat. Han començat de manera que em recorda l’any 79 amb els dits Ajuntaments democràtics, endolls, nepotisme i tràfic d’influències. Després vindran la resta de parles que durant anys ens van oferir una colla de pocavergonyes?

Parlar de canvis quan ets a la oposició es relativament fàcil, però com diuen en Castella ”el movimiento se demuestra andando”. Si la resta de canvis han de seguir el mateix camí la meva resposta és” no gràcies”

Que quatre garrulos fessin tot el que van fer era previsible, però que ho facin dirigents dels Moviments Socials és preocupant, no he sentit els de Podemos, socis del executors de tot plegat no
diuen ni piu, potser ja els va bé?

Reduir-se el sou a dos mil docents euros està bé però ara amb l’entrada de la parella, ja se’ls han doblat. Espero i desitjo que en la Catalunya independent aquests fets es tallin de soca-rel.

Expressa’t de Josep Font.

Comparteix: