“Old Brodway al Castell”, bellesa musical i sincronia en estat pur

El passat divendres 3 de juliol, l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès formada per la Banda Simfònica i per la Coral, va tornar a omplir de vida els jardins del Castell de Sant Marçal en la 14ena edició dels “Concerts al Castell”.

“Old Broadway al Castell” va significar la consolidació de l’Agrupació Musical de Cerdanyola, per darrer any consecutiu, com a un dels referents d’agrupacions musicals arreu del territori.

Vídeo-resum del Concert “Old Broadway al Castell”

Per a visualitzar els vídeos amb millor qualitat, clica l’engranatge a la part inferior dreta i escull la opció desitjada.

 

La vareta d’en Gerard Pastor donava el tret de sortida a un espectacle que va destacar per la bellesa musical, bona sincronia entre la banda, la coral i els cantants principals, una posada en escena excel·lent, bon treball dels tècnics i organització en general, éssent els punts forts de l’èxit de l’edició d’enguany,

El concert va començar amb “Porgy and Bess”, l’òpera amb música de George Gershwin. La soprano Marga Cloquell i el baríton Joan S. Colomer van posar les espectaculars veus a una història d’amor entre els dos personatges principals de l’obra, situada als anys 30 a l’època de la Gran Depressió als Estats Units. En aquesta primera part també van destacar les veus i melodies de la Coral, dirigida per Manel Cubeles.

A la segona part el jazz va continuar sent el protagonista de l’espectacle, aquest cop rememorant alguns dels clàssics com  “Blue Moon“, d’Irving Berling, “Cheek to Cheek” de Richard Rodgers i “I‘ve got you under my skin” de Cole Porter, entre d’altres cançons. L’orquestra va ser el fil conductor d’aquest homenatge a la música nord-americana de principis de segle XX i l’elegancia vocal de David Mauricio, cantant especialista en jazz, va acompanyar la banda en diversos temes musicals. Els ballarins i ballarines de l’Escola de Dansa Roger’s va aportar la nota de color i moviment a la nit engrescant al públic, més encara, amb la seva actuació.

Vídeo íntegre del Concert “Old Broadway al Castell”

 

Per a visualitzar els vídeos amb millor qualitat, clica l’engranatge a la part inferior dreta i escull la opció desitjada.

 

Més informació:
Agrupació Musical de Cerdanyola
[Web] [Facebook] [Twitter]

#castell2015 #oldbroadwayalcastell

 Notícies relacionades amb l’Agrupació Musical de Cerdanyola

 

 

 

Comparteix: