El Club d’Arquers Cerdanyola aconsegueix set podis al Campionat de Catalunya

El passat Diumenge 28 de Juny es va disputar, al magnífic entorn de les instal·lacions de Cal Companyó, a Guardiola de Berguedà, el XLVIè campionat de Catalunya en la modalitat de Camp. Va ser una jornada d’arqueria esplèndida tot i la calor que va fer que la tirada es fes més dura durant tot el dia.

cacv_campionat_cat_camp2015La participació del Club d’Arques de Cerdanyola va ser extensa i dividida en diverses modalitats i categories. De 54 participants en total, 10 eren arquers i arqueres del club local.

Durant el matí van tenir lloc les classificatòries (en el que es classifiquen els 4 millors arquers de cada categoria/modalitat per a les finals) en un recorregut de 24 dianes força tècnic i amb distàncies bastant llargues. Cap a les 12 del matí, s’havien acabat les classificatòries i tots els arquers participants del club cerdanyolenc varen aconseguir classificar-se a les finals.

Després d’un descans i un entrepà per a recuperar les forces, cap a les 2 de la tarda varen començar les fases finals en un camp diferent amb 8 dianes (4 per semifinals i 4 per a finals). Aquestes finals només es disputen per a les categories amb 4 o més arquers.

En Longbow Sénior Home, Juan Jose Ortiz va fer unes excel·lents finals tot i que no va poder aconseguir millorar la posició aconseguida en la fase de classificació. Cal remarcar l’alt nivell de competició en aquesta categoria.

En Longbow Veterà Home, tot i que tres dels quatre finalistes eren del nostre club, cap d’ells va aconseguir fer-se amb l’or. Tot i això van ser unes finals molt emocionants en les que a Lluís Guimerà li va fallar la sort i va aconseguir la segona posició, Fortunato Moreno el tercer després d’una dura semifinal amb el campió final (Felix Perez, CCTA) i Juan Carlos Ahumada va quedar en quart
lloc.

Per la seva banda, Bernat Rueda, en Arc Instintiu Sènior Home, va aconseguir retallar una posició i aconseguir la tercera posició tot i els nervis patits.

Finalment, Felix Sanchez, en Arc Nu Sènior Home, va tenir una duríssima semifinal contra el campió del Mon i d’Europa (David García, ARC7) en la que, tot i aconseguir fer més punts en alguna diana, va acabar perdent. El cansament acumulat i la duresa dels rivals, van fer que acabes en quarta posició. Així doncs, els resultats finals van ser:

resultatscamp2

Comparteix: