Cinc podis cerdanyolencs al XX Campionat de Catalunya de Bosc 2015

Vuit arquers del Club d’Arquers de Cerdanyola han participat al XX Campionat de Catalunya de Bosc 2015 i cinc d’ells han aconseguit pujar al podi.

grup_cacv_xx_campionat_bosc_2015El passat diumenge 21 de Juny es va celebrar a les instal•lacions del Club Català de Tir amb Arc, a Can Piqué, Montcada i Reixach, el XX Campionat de Catalunya de Bosc 2015. El recorregut, format per un sistema complet de dianes 3D, va ser molt competitiu i amb una dificultat tècnica elevada. La diada s’iniciava a les 8.00h, amb la final entrega de medalles vora el migdia.

Les categories participants van ser les de Veterà, Sènior, Júnior, Cadet i menors de 14 anys, amb les diferents modalitats d’arc; Long Bow, Instintiu, Nu i Compost. La competició es va desenvolupar primerament en puntuacions obtingudes al circuit, per després poder optar a semifinals i finals.

Amb una participació total de 91 esportistes, dels quals 8 van ser arquers del Club d’Arquers de Cerdanyola. Els resultats més destacats van ser els següents:

Long Bow Veterà Home
1a posició, Lluís Guimerà, 225 punts al circuit.
2a posició, Fortunato Moreno, 217 punts al circuit.

Long Bow Cadet Dona
1a posició, Verónica Baena, 232 punts al circuit.

Liong Bow Menors 14 anys
1a posició, Ian Barclay, 207 punts al circuit.

Arc Nu Cadet Dona
1a posició, Cristina Martí, 287 punts al circuit.

res

Comparteix: