Xerrada-debat: “Defensem la Sanitat Pública: Què hi poden fer els nous Ajuntaments?” dijous 2 de juliol, 19h

Dijous 2 de juliol a les 19h, la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública Cerdanyola-Ripollet organitza la Xerrada-debat:Defensem la Sanitat Pública: Què hi poden fer els nous Ajuntaments?“. Aquest acte tindrà lloc a l’Ateneu de Cerdanyola (c/Indústria 38-40).

 

sanitat_ajuntamentsLa Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública és un referent a la ciutat en quant a reivindicacions i lluites relacionades amb aquest àmbit i servei públic, com és la Sanitat. Són moltes les manifestacions, tancades i xerrades informatives que han apropat als veïns i veïnes aspectes sobre aquest tema.

Aquest cop la Plataforma ens proposa una Xerrada-Debat molt interessant sobre un tema que concerneix a tothom, com és la salut i el dret a disposar d’una Sanitat Pública de Qualitat i Universal, i més concretament, respecte l’àmbit municipal.

Ja fa anys que el desmantellament de la Sanitat Pública es be donant arreu del territori. A nivell local, han estat moltes les retallades de serveis: disminució de personal, material, ampliació llista d’espera, disminució de recursos per a la prevenció, etc. que han afectat i afecten actualment moltíssimes persones.

Per aquest motiu la Dra. María José Fernández de Sanmamed, especialista en Medicina Familiar i Comunitària, plantejarà diverses propostes sobre què hi poden fer els nous Ajuntaments per revertir aquesta situació des de l’àmbit local.

Recordatori:

Xerrada-debat:Defensem la Sanitat Pública: Què hi poden fer els nous Ajuntaments?
Dia: Dijous 2 de juliol
Hora: 19h
Lloc: Ateneu de Cerdanyola (c/Indústria 38-40)

Més informació:
Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Cerdanyola-Ripollet
web: http://coordinadorasanitat.blogspot.com/

Notícies relacionades amb Sanitat

Comparteix: