El Club Patinatge Artístic de Cerdanyola aconsegueix classificar a les seves quatre patinadores que va presentar

Un total de 60 patinadores disputaven aquest cap de setmana, al pavelló de Sant Vicenç de Montalt, el procés de selecció per participar en el Campionat de Barcelona. Només 30 d’aquestes 60 patinadores serien escollides, i el club cerdanyolenc va aconseguir fer ple.

Preseleccion Alevin 2015 CPACVEl pavelló de Sant Vicenç de Montalt va acollir aquest cap de setmana la preselecció Aleví pel Campionat de Barcelona. A causa del gran nombre d’Alevins presentats aquest any (60 participants), no quedava més remei que fer una preselecció per poder realitzar el Campionat de Barcelona, tal com diu el reglament, amb un màxim de 30 patinadores. Per tant, les altres 30 es havien de quedar fora: la pressió i nervis estava servida.

El Club Patinatge Artístic Cerdanyola presentava a quatre patinadors que debutaven aquest any a l’alta competició, Carla García, Claudia Lopez, Judit Martin i Marta Barranco.

D’aquesta preselecció, el Club Patinatge Artístic Cerdanyola va aconseguir classificar a les seves quatre patinadores que va presentar. Ni els nervis, ni la pressió, que va ser molta, van aconseguir arruïnar aquest diumenge d’èxit per a les de Cerdanyola que, una a una, van anar sortint a la pista i obtenint bons resultats.

Alfred Alsinet es trobava molt satisfet amb el treball de les quatre joves: “Va ser difícil, la qualitat de tots els patinadors era molt alta, però l’objectiu es va superar i és un èxit sense precedents a Cerdanyola.

16ª posició per Claudia Borràs al Campionat de Catalunya Júnior

CLAUDIA BORRAS FOTO TONI PEREZ 2015En el Campionat de Catalunya Júnior realitzat a Santa Cristina d’Aro Girona el 13 i 14 de Juny, la representant del Club Patinatge Artístic Cerdanyola Claudia Borràs va obtenir la 16a posició.

Dissabte, al disc curt, Claudia no va estar molt afortunada, caient a la posició 21 i complicant així el resultat final del Campionat. El diumenge, al disc llarg, Claudia va realitzar un disc gairebé perfecte, que la va servir per millorar en molt el seu resultat final.

Sabor agredolç el que ens deixa aquest Campionat, encara que el seu entrenador Alfred Alsinet, estava molt emocionat i satisfet amb la patinadora, que diumenge va saber superar-se de les errades de dissabte, sortint al parquet de Santa Cristina per totes, a la recerca d’un bon resultat, que va aconseguir fent un disc llarg magnífic i que li va servir per remuntar cinc llocs en la classificació final.

Or per Eva Ruiperez i Bronze per Valeria Garrido

Valeria y Eva CPACV 2015El passat cap de setmana es va realitzar, al pavelló de Sentmenat, el Campionat de Barcelona de Figures Obligatòries de les categories d’Aleví, Infantil, Cadet B, Juvenil B, Júnior B i Sènior B.

En ell van participar 6 patinadores de Club Patinatge Artistic Cerdanyola, les Junior Valeria Garrido i Eva Ruiperez, la Infantil Gemma Lopez, la Cadet Ruth Meiriño i les Juvenils Olga Baro i Naiara Barranco.

Eva i Valeria van aconseguir un magnífic resultat (primera i tercera respectivament). A la categoria infantil, Gema es classificava en la 25 posició, mentre que Ruth quedava novena a Cadet i Naiara i Olga 5ª i 13ª respectivament en la categoria Juvenil.

Un esdeveniment no esportiu al pavelló de Cerdanyola obliga a desplaçar el campionat a Sentmenat

Aquest Campionat ha estat tota una experiència per al club cerdanyolenc, que ha hagut de desplaçar-se a Setmenat perquè el pavelló de Cerdanyola estava ocupa per altre esdeveniment no esportiu. El Club Patinatge Artístic de Cerdanyola tenia en el seu calendari de competicions concedit per realitzar a Cerdanyola per la Federació Catalana per a l’any 2015 aquest esdeveniment.

El club cerdanyolenc va agrair al Club de Sentmenat i al seu Ajuntament per la seva predisposició per poder dur a terme la realització d’aquest campionat conjuntament entre els dos clubs, al pavelló de Sentmenat.

Comparteix: