“La vida és curta”, III mostra de curtmetratges de Cerdanyola

La tercera edició de la mostra de curtmetratges de Cerdanyola “La vida és curta” es va celebrar el passat mes de maig amb sis projeccions i un aplaudiment per Elena Jaumandreu.

 “La vida és curta” va presentar al mes de maig la tercera edició de curtmetratges de Cerdanyola amb curts vinculats a la nostra vila. La mostra, que es va celebrar al MAC, va triplicar el nombre d’assistència respecte a 2014 i la sala es va quedar petita.

Com ja és habitual en aquest format, al finalitzar els curtmetratges les espectadores van poder participar i dir la seva sobre els curts visionats. Va ser en aquest espai on Elena Jaumandreu, muntadora de cinema que va treballar per Orson Welles, va rebre unes paraules dels organitzadors i un gran aplaudiment del públic.

Curtmetratges projectats:

  • Sweet Love: La maquinària de l’amor no sempre treballa com un desitja.
  • La habitación colgante: Un personatge intenta marxar de l’interior de la seva pròpia ment.
  • No es lo que parece: Acceptar les propostes de matrimoni està sobrevalorat. I si li diguessis que no a la parella perfecta? David s’estima la Míriam amb bogeria. S’ho passen bé junts. En un món normal, ella diria sí sense dubtar-ne. Però… no és un món normal…
  • Metal Creepers: Una popular banda de glam metal es troba a l’estudi de gravació preparant el seu nou disc. El seu productor els aconsegueix unes estranyes partitures que suposadament tenen poders màgics.
  • Oportunidad: Un jove trobarà una oferta de treball molt especial…
  • Molts infants, un sol planeta: Projecte de col·laboració Brasil – Cerdanyola sobre consciència medioambiental i reciclatge.
Comparteix: