Bellaterra per la Independència fa una crida a renovar l’estelada

El 27 de juny, a tres mesos de les eleccions catalanes, Bellaterra per la Independència vol escalfar motors amb una renovació d’estelades, que serà un acte més d’una jornada festiva amenitzada pel grup local d’havaneres: els Pirates de Bellaterra.

Havaneres E JPGL’Assemblea de Bellaterra, seguint la programació d’activitats a realitzar el dia 27 de cada mes fins a les eleccions de setembre, han organitzat pel 27 de juny una activitat per contribuir a l’èxit de la independència pel que aquesta suposa en valors socials, culturals, econòmics i polítics.

Visualment, l’Assemblea creu que cal exterioritzar el nostre anhel de llibertat i l’estelada el representa en aquests moments. Per això, i atès que moltes d’elles ja estan deteriorades pel pas del temps i la continuada lluita, conviden a canviar-la per una de nova. Amb el pla Renova l’Estelada, només cal que porteu l’estelada vella i les organitzadores us donaran una altra de nova. Així de fàcil! Qui encara no tingui estelades tindrà l’oportunitat de comprar una al mateix stand.

Per finalitzar la jornada festiva, els Pirates de Bellaterra realitzaran una cantada d’havaneres per amenitzar la fresca de la nit, acompanyades d’una cremada de rom i donar la benvinguda al solstici d’estiu.

Comparteix: