[VÍDEO] Què és el TTIP? L’Albano Dante i la Nuria Alabao ho expliquen a Cerdanyola

El passat divendres 12 de juny va tenir lloc a l’Ateneu una Xerrada anomenada “Cerdanyola contra el TTIP”. Organitzada per Podem Cerdanyola, va comptar amb la participació de l’ex-editor del Cafè Amb Llet, Albano Dante Fachín i la periodista Nuria Alabao.

Cartell de la Xerrada "Cerdanyola contra el TTIP", clica per ampliar

Cartell convocatòria “Cerdanyola contra el TTIP”

A la sala 6 de l’Ateneu, gairebé un centenar de persones van assistir a la xerrada sobre el “Tractat de Comerç i Inversió entre la Unió Europea i els Estats Units”, també anomenat TTIP, un tema silenciat pels grans mitjans de comunicació respecte la lletra petita del que s’està coent entre les grans empreses i multinacionals d’aquestes dues potències mundials, que parlaria sobre els perjudicis i problemes que pot ocasionar a la població.

Moltes van ser les persones del públic van intervenir al torn de paraules, bé preguntant sobre el TTIP, bé donant la seva opinió. Un dels aspectes a destacar va ser la importància de fer arribar la cara obscura del TTIP al màxim de gent possible, per tal que la informació arribi a tothom i que s’amplii la mobilització ciutadana, ja que afectaria qualsevol decisió que la població volgués prendre des de les institucions, des de l’àmbit laboral, econòmic, mediambiental.. des de qualsevol àmbit.

Al finalitzar l’acte, la Nuria Alabao i l’Albano Dante ens van dedicar uns minuts per tal de poder explicar un resum dels aspectes més importants del TTIP.

A les preguntes:

    • Què és el TTIP?
    • Quin perill suposa per a la ciutadania el TTIP?
    • Quins partits estan a favor del TTIP?
    • Per què penseu que els grans mitjans de comunicació l’amaguen?

Van respondre això:

Notícies relacionades amb el TTIP

 

Comparteix: