Albert Lázaro inaugura la nova secció “Imprescindibles”

Avui engeguem al Cerdanyola Informa una nova secció d’entrevistes multimèdia anomenada “Imprescindibles“.

Aquesta secció neix amb l’objectiu de recollir els testimonis de persones vinculades amb Cerdanyola en diversos àmbits: al món de l’activisme social, de la cultura, del cinema i del medi ambient, entre molts d’altres.

Volem posar veu i cara a persones de Cerdanyola amb moltes coses a dir. La nostra intenció és aprendre, conéixer i donar a conéixer, escoltant les experiències d’aquelles persones que al llarg de la seva vida han contribuit i lluitat per una societat més justa, més diversa, per la memòria del passat i l’avanç del futur.

Albert Lázaro

 

L’Imprescindible testimoni d’Albert Lázaro

En aquesta primera entrevista volem presentar-vos a l’Albert Lázaro i Arqueros, incansable lluitador pels drets socials i veí de Cerdanyola, nascut a Barcelona al 1932.

Apassionat per la numismàtica i la filatèlia, ha compaginat tota una vida la seva professió com a “mestre de cases” amb les lluites socials en favor de la democràcia i dels drets i llibertats de la ciutadania. L’expeiència en primera persona de tota una vida des de la postguerra, l’afusellament de Puig Antich, i les peripècies reivindicatives a Cerdanyola, formen part d’aquesta crònica tant interessant sobre la història de la vila viscuda i vista a través dels seus cristal·lins ulls. Aquests últims anys ha format part de manera molt activa a la Plataforma contra els Abocadors Tòxics de Cerdanyola, entre d’altres moltes lluites.


Comparteix: