Avui, Dijous de Cinema: “Les Costures de la pell” (19h) i “Blade Runner”(21:30h) a Cerdanyola

Avui, dijous 11 de juny, la jornada ces presenta carregada de cinema i varietat a Cerdanyola. A les 19:00h., La Figa Rebel ens presenta la pel·lícula documental “Les costures de la pell” al CPC Buirac i el Cineclub Xiscnèfils apropa la mítica “Blade Runner” (1982) a la pantalla gran de l’Ateneu de Cerdanyola (21:30h.)

 

Les costures de la pell: dones explotades, dones organitzades

La Figa Rebel presenta al Casal Popular i Cultural Buirac de Cerdanyola (c/Torrent, 48) aquest interessant documental sobre la lluita sindical de les treballadores tèxtils a la Índia.

costures_dela_pell

 

Participaran el co-director Enric Escofet i Eduard Valls, membres de No Dust Films (Producció del documental), que explicaran la seva experiència a la Índia durant la gravació.

Tràiler “Les costures de la pell”

 

Dijous 11 de juny – 19:00h al CPC Buirac (c/Torrent, 48)

Més informació:
Les costures de la pell
https://www.facebook.com/lescosturesdelapellBLADE RUNNER: Simbolisme i metafísica en estat pur

El Cineclub Xisnèfils ens porta aquesta setmana una mítica filmació avançada al seu temps, ja fa 33 anys del rodatge, carregada de simbolisme i metafísica, es tracta la condició humana a través de la mirada dels no humans.

“Blade Runner” de Ridley Scott | EUA, 1982 – 117 min. Color VOSE (anglès)

Sinopsis

La pel·lícula descriu un futur en el qual els anomenats replicants, éssers fabricats a través de l’enginyeria genètica, fan els treballs perillosos i degradants a les “colònies exteriors” de la Terra. Aquests replicants són fabricats per Tyrell Corporation; per tal de ser “més humans que els humans”, especialment en el cas dels models Nexus-6, s’assemblen físicament als humans, tenen més agilitat i força física, però manquen de la mateixa resposta emocional i d’empatia. Els replican

blade_runner_jacket

ts van ser declarats il·legals en el planeta Terra després d’una revolta sagnant. Un cos especial de la policia, els blade runners, s’encarrega de rastrejar i matar els replicants fugitius que es troben a la Terra. A la pel·lícula, es demana a un blade runner semiretirat, Deckard, que s’enfronti a un grup de replicants particularment brutal i hàbil que ha arribat a Los Angeles.Tràiler Blade Runner

Dijous 11 de juny – 21:30h. Ateneu de Cerdanyola (c/Indústria 38-40)

 

Més informació:
Cineclub Xisnèfils

 

Comparteix: