Les famílies de Gespa acampen per aturar el seu tancament

El primer cap de setmana de juny, usuàries de l’Escola Bressol Gespa van acampat per mantenir vives les protestes per demanar la continuïtat del servei.

gespaUn nombrós grup de famílies usuàries de l’Escola Bressol Gespa van acampar la nit de divendres a dissabte a les instal·lacions del centre per protestar contra el seu tancament, una decisió presa pel govern de la UAB, liderat per Ferran Sancho. L’Escoleta dóna un servei imprescindible a les estudiants i treballadores de la universitat que tenen infants en l’edat 0-3. Però Ferran Sancho i el seu equip s’ha entossudit en tancar-la i, fins a la data, no ha volgut negociar res amb les usaries.

Els pares i mares de Gespa han obert noves vies de lluita, com la Parlamentaria: han aconseguit el suport de diversos grups polítics amb representació a la Generalitat. Altra via que exploren és la via electoral de la UAB, encara que els requisits que apareixen als estatuts d’aquesta universitat fa que molt poques persones puguin presentar-se a les eleccions. Malgrat tot, les usuàries de Gespa faran tot el possible per aconseguir que el nou govern entrant atengui a les seves demandes.

Les usuàries de Gespa han volgut acompanyar aquestes protestes amb un vídeo que està circulant per les xarxes per donar a conèixer a lluita.

 

Notícies relacionades

La UAB vol acabar amb l’Escola Bressol Gespa

La comunitat educativa de Gespa es tancarà a l’escola bressol

Els pressupostos de la UAB deixaran a Gespa ferida de mort

Gespa: l’única lluita que es perd és la que s’abandona

La GESPA lluita contra el quart intent de tancament

Continua la lluita per evitar el tancament de l’Escola Bressol Gespa a la UAB

Causes i conseqüències del tancament de Gespa

La UAB, després de diversos intents, tanca l’Escola Bressol Gespa

Comparteix: