Cloenda de la primera promoció d’FP Dual de l’Institut Jaume Mimó

La setmana passada l’Institut Jaume Mimó va tancar la comissió de valoració de la primera promoció d’alumnat que es gradua havent realitzat FP Dual.

mimoAquesta modalitat de formació “Dual” compagina treball i estudi en els cicles de grau superior d’Administració i finances, de Comerç Internacional, de Transport i Logística i de Disseny d’Estructures Metàl·liques. Les empreses que han participat en el projecte i tenen contractats a l’alumnat de l’institut compaginant estudis i treballs han estat: Applus LGAI, Applus Norcontrol, Aquatreat/Insman, Ascamm Eurecat, Endata, Fundació Escolàpies, Lappset, LR Optics, MH soluciones, Sincotró Alba i la UAB.

L’acte va ser presidit per la directora de l’institut, Sra. Mercè Rom i van participar els representants de les empreses, coordinadora d’FP, Rosa Oliver, tutors dels cicles formatius i Carme Viñas, coordinadora d’ FP de la Delegació del Vallès Occidental del Departament d’Ensenyament.

Aquests programes mostren com l’Institut Jaume Mimó és un centre viu que treballa per la millora constant en les competències i professionalització del seu alumnat. Tant el centre com les empreses participants van fer una valoració molt positiva del projecte i van veure convenient potenciar el contacte entre el món professional i el món acadèmic.

La directora del Jaume Mimó va tancar l’acte dient que “Cal seguir treballant conjuntament per millorar la professionalització dels joves estudiants i recents titulats, establint un nou marc de relació entre les institucions educatives i l’empresa. Prendre un compromís conjunt empresa privada i instituts en ajudar en l’assoliment d’experiència laboral als joves. En resum contribuir entre tots a construir una societat més equilibrada, amb accés a la formació i al treball del màxim dels nostres joves”.

Comparteix: