Expressa’t: O anem cap al camí de la decència i la honestedat política o “más de lo mismo”

Ajuntament de Cerdanyola del Vallès: O anem cap al camí de la decència i la honestedat política o “más de lo mismo”.

ajuntamentHa arribat l’hora de la veritat després de molts anys d’unes pràctiques polítiques molts discutibles. Finalment un canvi desitjat per molta gent del nostre poble és possible, només fa falta que els nostres regidors escollits democràticament estiguin a l’altura i pensin l’interès general a l’hora d’emetre el seu vot el proper dia 13 de Juny.

Ni hi han dues opcions continuar amb la Carme Carmona com alcaldessa o votar una altra manera de fer política molt diferent; la de Carles Escola, la del Compromís per Cerdanyola. Els propers anys de gestió municipal depenen d’aquesta votació i amb ella el nostre futur com a poble.

Si bé és cert que la corrupció ha impregnat a molta gent de Cerdanyola d’unes pràctiques polítiques que fa uns anys ningú hagués cregut possibles, també és cert que molta gent està farta de veure que les coses només van bé per uns quants aprofitats i que ells i els seus cada dia que passa els van les coses pitjor; per tant han apostat clarament pel canvi.

El canvi oferit per Carles Escola i el Compromís no és un canvi que durarà només fins al dia 13 és aquest dia és quant les coses començaran a canviar de veritat a Cerdanyola, un canvi lògicament a millor, de canvis a pitjor ja hem tingut prou. Els que veu votar Compromís estareu ben orgullosos d’haver-ho fet. Finalment agrair-vos el vostre vot a tots amb la garantia de gent que té paraula i no us fallarà.

Article de Josep Font

Comparteix: