Cap de setmana de Cerdanyola Cup

Aquest cap de setmana es celebra la Cerdanyola Cup, que enguany canvia de nom i passa a anomenar-se “Cerdanyola Cup. Memorial Marc Badia”.

Imatge: cfc

Imatge: cfc

Les pedreres dels equips punters de l’Estat visitaran aquest cap de setmana Cerdanyola per disputar la Cerdanyola Cup, un torneig de base que comptara, entre els 32 equips participants, amb el Barça, el València, el Real Madrid, l’Atlètico de Madrid i l’Athletic de Bilbao.

La fase de grups començarà demà a partir de les 9 del matí, mentre que diumenge es disputaran les eliminatòries, fins arribar a la final, que es disputaran a partir de les 17 hores.

Canvi de nom

El Cerdanyola Futbol Club va perdre, el passat mes de març, al seu exjugador i entrenador Marc Badia. Membre de la família verd i blanca des de la seva unificació, el 2006, havia crescut a la base com a jugador i, actualment, dirigia, amb passió i entrega, l’Infantil F i l’Aleví A, com a ajudant.

El club ha perdut a un membre que reunia tots els valors. Un amic, un entrenador, un jugador, una gran persona. Per aquest motiu, i en la seva memòria, el club ha decidit dedicar-li l’edició d’aquest any de la Cerdanyola Cup.

A més, s’instaura el Trofeu Marc Badia, que reconeixerà al millor jugador en categoria Aleví i el millor en categoria Infantil.

Premi a la millor foto

Amb l’objectiu que la Cerdanyola Cup sigui més social que mai, el club ha organitzat un concurs per premiar la millor foto. Els participants hauran d’utilitzar els hastags #ccup2015 o #cerdanyolacup. La foto més original, penjada a Twitter, Instagram o Facebook  guanyarà una samarreta oficial del club. El jurat estarà format per membres de l’equip de comunicació del Cerdanyola Futbol Club.

Comparteix: