Plata i bronze cerdanyolenc al Campionat d’Espanya

Marcos Bellver i Elena Andreu van participar el passat cap de setmana al Campionat d’Espanya Sots-17 celebrat a Dos Hermanas (Sevilla). Els locals van fer una molt bona competició, on Bellver aconseguia la plata als dobles masculins i el bronze a l’individual.

Bellver i Coleto, al pòdium del Campionat d'Espanya Sots-17

Bellver i Coleto, al pòdium del Campionat d’Espanya Sots-17

Bellver juntament amb la seva parella Daniel Coleto (Palma, Balears) van aconseguir proclamar-se sotscampions d’Espanya en la modalitat de dobles masculí. El duet, que partia com a cap de serie de la competició, va arribar a la final sense cedir cap set. En el partit decisiu, però, van caure davant José Molares i Álvaro Vázquez (Arroyo Tejada, Madrid) per 21-18 i 21-19.

Bellver, va completar l’excel·lent actuació sumant la seva medalla de bronze aconseguida a l’individual. El local no va poder accedir a la final, ja que va ser derrotat un altre cop pel jugador madrileny Álvaro Vázquez, qui finalment es va proclamar campió de la competició.
Bellver i Coleto en la final de dobles masculí

Bellver i Coleto en la final de dobles masculí

Cal destacar l’actuació de la jove Elena Andreu que, tot i no ser la seva categoria, va realitzar un bon campionat. Andreu va caure derrotada a quarts de final davant la guanyadora de la competició Sara Peñalver (Oviedo, Astúries) en un partit on va saber plantar-hi cara i forçar el tercer set: 21-16, 23-25 i 21-10. Andreu no va poder jugar la modalitat de dobles femenins a causa de la lesió de la seva companya, Júlia de la Torre (Granollers).

Comparteix: