ERC aposta per Carles Escolà com alcalde

ERC Cerdanyola ha anunciat que continua treballant per assolir un acord ampli que permeti investir Carles Escolà (Compromís) com a proper alcalde de Cerdanyola.

El grup liderat per Helena Solà ha emès un comunicat de premsa que analitza els resultats electorals i explica els motius pels quals creuen que han de donar l’alcaldia a Carles Escolà. A continuació, reproduïm el comunicat.

Les eleccions municipal del passat diumenge 24 de maig han servit per alterar la representació al consistori municipal dels diferents partits polítics de la ciutat. Davant la importància i l’interès públic que pugui tenir a hores d’ara el nostre posicionament al respecte dels equilibris i l’aritmètica del consistori que ha emergit de les urnes, el nostre partit manifesta de manera pública els punts que segueixen:

1.- La candidatura d’Esquerra ha passat de 1.486 vots ( 6,53% ) a 3.772 vots ( 12,50% ), dada que apunta un creixement del 153% en quant a suports concrets. De les forces amb representació al consistori durant el mandat 2011 – 2015 ha estat el nostre partit el que més ha crescut a nivell relatiu de vots, quedant-se a tan sols 124 vots d’aconseguir el 5è regidor. Considerant la situació de partida, valorem els propis resultats com excel·lents i agraïm el suport rebut per part de la ciutadania.

2.- Els cerdanyolencs han enviat a les forces polítiques de la ciutat un missatge de canvi que s’ha concretat en el reixement electoral d’aquelles candidatures que durant el mandat 2011 – 2015 han presentat alternatives clares al que ha estat la gestió del municipi durant les darreres dècades. A nivell social, els ciutadans viuen el moment actual amb esperança i esperen que els partits estiguem a l’alçada de les circumstàncies i fem possible la constitució d’un govern de canvi que encari amb solvència els reptes que a la ciutat se li presenten.

3.- El nostre partit farà tot el que sigui possible per que aquest anhel de canvi no es vegi defraudat i a hores d’ara treballa per formalitzar amb el Compromís per Cerdanyola un acord que faci possible que el proper dissabte 13 de juny en Carles Escolà sigui investit alcalde.

4.- Com no pot ser d’un altra manera, el contingut d’aquest futur acord serà íntegrament públic i farà referència de manera exclusiva a punts programàtics i metodològics que permetin fer un salt endavant a la nostra ciutat. El mandat 2015 – 2019 es perfila com una gran oportunitat per aproximar l’Ajuntament a la ciutadania, augmentar el pes de les polítiques socials, millorar l’organització de l’administració municipal, optimitzar els serveis que reben els ciutadans i encarar els principals reptes de ciutat que fins al moment els diversos governs han obviat. Farem tot el que sigui a les nostres mans per que així sigui.

Esquerra Republicana de Cerdanyola
Cerdanyola del Vallès, 1 de juny de 2015

Comparteix: