50 dansaires participen a la Trobada d’Esbarts Infantils i Juvenils de Cerdanyola

La Trobada d’Esbarts Infantils i Juvenils organitzada per l’Esbart Dansaire Sant Marçal dissabte a la tarda, va aplegar uns 50 dansaires a la Plaça Abat Oliba.

L’Esbart Sant Marçal hi va participar amb les colles de petits i mitjans, i les colles onvidades en aquesta ocasió van ser de l’Esbart Dansaire de Mollet i el Grup Mediterrània de Sant Cugat. Amb aquesta ballada, aquestes tres colles van tornar a coincidir dalt l’escenari per segona vegada consecutiva després de la trobada d’esbarts que es va fer el 18 d’abril a Sant Cugat del Vallès.

Trobada Esbarts 30_maig_2015

Trobada d’Esbarts de diumenge 30 de maig de 2015. Imatge: Esbart Sant Marçal

32a edició de la Mostra de Dansa

La pròxima actuació de les diferents colles de l’Esbart Sant Marçal ja serà coincidint amb la Mostra Internacional de Dansa. Enguany s’arriba a la 32a edició i se celebrarà del 7 al 12 de juliol. Per a la presidenta de l’Esbart, Laura Carlús, “la Mostra de Dansa és la gran cita anual de l’Esbart amb la ciutat de Cerdanyola.

Fidels a la nostra cita, un any més, l’Esbart Sant Marçal ofereix la possibilitat d’acostar-se i conèixer danses d’arreu del món i, com no, tornar a gaudir de les nostres danses populars”. A l’edició d’aquest any hi participen el Ballet Folklórico Ya Hay Ya Mhñi’ Yo” –que vol dir Terra de Coiots en el llenguatge índigena otomí–, d’Huichapan (Mèxic); el grup Nrutyesuwar, de Bombai (Índia); i el grup Marula, de Tiblisi (Geòrgia).

Més endavant es donaran a conèixer els detalls de la Mostra i els horaris de les diferents representacions.
Com sempre, totes les ballades seran gratuïtes.

Més informació:
Esbart Dansaire Sant Marçal
[Web] [Facebook] [Twitter]

Notícies relacionades amb l’Esbart Sant Marçal

Comparteix: