Taller gratuït per aprendre a reparar bicicletes amb la Jugatecambiental!

El proper diumenge, 24 de maig, es realitzarà una activitat amb “Millor que nou, Reparat!” al Parc del Turonet. En aquest taller els participants aprendran a fer petites reparacions a les seves bicicletes.cartellrepararbicis

El proper diumenge, 24 de maig, d’11:30h a 13:30h, tindrà lloc a la Jugatecambiental del parc del Turonet un taller de reparació bàsica de bicicletes. Qui hi participi aprendrà a fer petites reparacions com regular la bicicleta a la nostra mida, reparar una punxada, canviar una coberta, canviar i ajustar les pastilles i cables de fre i què cal tenir en compte per intentar que no ens robin la bici. Al taller, si es vol, podeu portar la vostra bicicleta i posar en pràctica el que us ensenyin.

Es tracta d’una activitat gratuïta que requereix d’inscripció prèvia a través del telèfon 935 808 888 ext. 3736 (de dilluns a divendres de 9-14h) o al mail mediambient@cerdanyola.cat. També ho podeu fer el dia 17 de maig a la Jugatecambiental.

consells_manteniment_bici

Clica per accedir als consells de manteniment bàsics de la bicicleta

 

Aquest taller s’emmarca en el programa Millor que nou! Reparat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona que ofereix a la ciutadania activitats gratuïtes adreçades a la reparació d’aparells i objectes. Amb aquest programa es vol promoure un canvi en els hàbits de consum de la població a fi de fomentar l’ús dels productes fins que s’hagi esgotat realment la seva vida útil.

Comparteix: