Campanya de Donació de Sang amb infants i joves com a co-protagonistes

Divendres passat, els i les alumnes de FEDAC Cerdanyola van organitzar i participar a la IV Campanya de Donació de Sang al Col·legi L’Anunciata.

DSC02716La darreres setmanes l’escola sencera ha estat treballant sobre la sang, la seva importància al nostre organisme i la necessitat d’apostar per les donacions de manera altruïsta, mitjançant diverses activitats. Un gran mural amb dibuixos sobre el tema al gimnàs de l’escola donava la benvinguda i convidava a entrar-hi.

L’alumnat de 4t d’ESO va estar l’encarregat de guiar i acompanyar les persones que es van apropar a donar sang durant tot el matí i la tarda. Es van organitzar en diferents torns per a poder estar presents i ajudar en cadascuna de les fases: fer difusió a la porta de l’escola, guiar a dins de l’edifici, resoldre dubtes a l’hora d’omplir els documents i facilitar begudes i aliments per a la reposició dels i les donants, després de l’extracció.DSC02713

Al finalitzar, van repartir una petita ofrena d’agraïment a tothom qui va participar, en forma de pots de sals de colors,  realitzats per alumnes del centre.

En total 112 persones van participar a la donació del banc de sang!

Comparteix: