Obert el termini de preinscripcions per a Batxillerat i Cicles Formatius

El període de preinscripció per als instituts que imparteixen Batxillerat i Cicles Formatius ha començat aquesta setmana i estarà obert fins al 19 de maig.

Totes aquelles persones que disposin de graduat en Educació Secundària i vulguin continuar els estudis, poden fer-ho, independentment de la seva edat, matriculant-se a Batxillerat, o a Cicles Formatius de grau mig o superior (en cas de tenir el Batxillerat finalitzat). Microsoft Word - SISTEMA EDUCATIU Català

Calendari (font: Ajuntament de Cerdanyla)

Període de presentació de sol·licituds: del 12 al 19 de maig de 2015, ambdós inclosos. Si la sol·licitud s’envia per Internet, el termini es tanca a les 24 h del dia 18 de maig.

Publicació de les llistes de sol·licituds amb la puntuació provisional: 27 de maig de 2015.

Sorteig públic per determinar l’ordenació de sol·licituds: 28 de maig de 2015 a les 11 hores, als serveis centrals del Departament d’Ensenyament. El resultat es difon a partir de les 12 hores.

Termini per presentar reclamacions: del 28 de maig al 2 de juny 2015, amdós inclosos.

Publicació de les llistes amb la puntuació definitiva: 5 de juny de 2015.

Publicació de l’oferta final: 25 de juny de 2015.

Publicació de les llistes d’alumnat admès: 30 de juny de 2015.

Període de matrícula:

Període de matricula ordinària per als alumnes preinscrits amb plaça assignada al batxillerat o de confirmació de la plaça assignada, en el cas dels alumnes pendent de l’avaluació de setembre: de l’1 al 8 de juliol de 2015, ambdós inclosos.

Període de matrícula extraordinària per als alumnes de batxillerat pendent de l’avaluació de setembre: del 8 al 10 de setembre de 2015, ambdós inclosos.

Cicles formatius

Per accedir a un  cicle formatiu de formació professional  cal formalitzar la sol·licitud corresponent encara que s’estiguin cursant altres ensenyaments en el mateix centre. Aquesta sol·licitud s’ha de presentar al centre per a l’ensenyament demanat en primer lloc.

Per cursar cicles formatius de formació professional cal tenir el títol de graduat o graduada  en educació secundària obligatòria (o  equivalent a efectes acadèmics ) o titulació superior.

També s’hi pot accedir:  si s’ha superat la  prova d’accés  corresponent o se n’està exempt (per poder fer la prova d’accés s’ha de tenir com a mínim 17 anys o complir-los l’any en què es fa), si s’ha superat la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys, si s’ha superat el curs de formació específica per a l’accés als cicles formatius de grau mitjà o, si s’han superat els mòduls obligatoris d’un programa de qualificació professional inicial.

Calendari

Preinscripció:
• Presentació de sol·licituds: del 12 al 19 de maig de 2015, ambdós inclosos.
• Es pot enviar la sol·licitud per Internet fins a les 24 hores del dia 18 de maig de 2015.
• Les qualificacions de les proves d’accés als cicles formatius s’han de presentar durant el període de preinscripció, juntament amb la sol·licitud. Si no es poden presentar durant aquest període perquè estan pendents de resolució de reclamacions o altres tràmits oficials, es podran presentar fins al 2 de juny de 2015 inclòs.

Publicació de les llistes de sol·licituds amb la puntuació provisional: 27 de maig de 2015.

Sorteig públic per determinar l’ordenació de sol·licituds: 28 de maig de 2015 a les 11 hores, als serveis centrals del Departament d’Ensenyament. El resultat es difon a partir de les 12 hores. Termini per presentar reclamacions: del 28 de maig al 2 de juny de 2015. Publicació de les llistes amb la puntuació definitiva: 5 de juny de 2015.

Publicació de l’oferta final: 25 de juny de 2015.

Publicació de les llistes d’alumnat admès: 30 de juny de 2015.

Període de matrícula:

De l’1 al 8 de juliol de 2015, ambdós inclosos.
Procés extraordinari de preinscripció i matrícula:

Difusió de centres i cicles amb vacants: 4 de setembre de 2015.
Presentació de sol·licituds al centre: del 7 al 9 de setembre de 2015.
Publicació al centre de les sol·licituds de persones admeses: 15 de setembre de 2015.
Matrícula: 15 i 16 de setembre de 2015.

Comparteix: