Cerdanyola lliura els premis literaris

La Biblioteca Central de Cerdanyola va ser, per primer cop, l’escenari del lliurament dels premis literaris de la ciutat, que aquest any els han guanyat Azucena Moya, Francisco Javier Castrillo, Glòria Coll i Sònia Parella.

La música i el teatre van ser l’embolcall de l’entrega dels premis literaris d’enguany en un acte que va voler homenatjar a l’artista Ovidi Montllor i al poeta Francesc Garriga, amb lectures musicalitzades i teatralitzades de fragments de les seves obres.

Les obres guanyadores

Azucena Moya va ser la guanyadora el Premi Narrativa Breu Caterna Albert amb la seva obra “L’home del barret”. La professora de Sociologia de la UAB, Sònia Parella, es va endur el Premi de Novel·la Memorial Pere Calders amb “Baraka: la força d’un destí”, una obra basada en un amic seu marroquí que va arribar sol a Barcelona.

Pel que fa als premis de poesia, l’autor palentí Francisco Javier Castrllo es va endur el premi Divendres Culturals de poesia amb “Desescombro”, mentre que Glòria Coll va guanyar el Premi de poesia Miquel Martí i Pol amb “Territori inhbiable”.

Comparteix: