L’Apparador posa Cerdanyola a la teva butxaca!

L’aplicació “Apparador” posa a la teva butxaca tot allò que vols saber de Cerdanyola: comerç, restaurants, agenda, noticies,… i tot de manera gratuïta!

Apparador-600pxSi ets de Cerdanyola i tens telèfon mòbil (Android, Apple o Windows Phone), has de tenir l’Apparador, una guia de serveis local que té com a objectiu unificar l’oferta cultural i comercial de Cerdanyola del Vallès i oferir-la a les persones que hi viuen a través d’un portal web i una interessant App per tablets i smartphones.

Comerç de Cerdanyola

A l’apartat de comerços podeu trobar informació de tots aquells negocis locals que vulguin publicitar-se a través d’aquest mitjà. Amb aquesta finalitat, l’Apparador publica un vídeo d’una durada aproximada d’un minut on es mostra el local del comerç en qüestió i l’acompanya de l’adreça, el telèfon, el correu electrònic, facebook, pàgina web, mapa d’ubicació,…tot conformant una fitxa del negoci on l’usuari tindrà al seu abast totes les dades de l’establiment. A més, fa difusió de les ofertes del comerç a través de les xarxes socials.

I ara… a menjar!

Dins l’apartat de comerços, cal destacar el sector gastronòmic. En aquest cas, els restaurants i bars de la ciutat tenen la possibilitat de mostrar també la seva oferta publicant la carta i el menú diari. D’aquesta manera, l’usuari de l’aplicació tindrà al seu abast tota l’oferta gastronòmica de la ciutat actualitzada en tot moment. Un gran recurs per si un dia volem sortir a dinar o sopar i no tenim clar el lloc on anar.

Associacions de Cerdanyola

Un altre apartat interessant és el de les associacions. Aquí trobarem totes aquelles entitats formades per gent de Cerdanyola del Vallès: ampes de les escoles, clubs esportius, entitats culturals,… Totes elles poden aparèixer a l’Apparador de manera gratuïta i a més, poden fer ús del servei d’agenda per fer difusió de les seves activitats, trobades o esdeveniments que organitzin.

El ritme de Cerdanyola

L’apartat Músics de Cerdanyola del Vallès recull tots aquells artistes locals que tenen contingut ubicat a internet. D’aquesta manera permet a l’usuari escoltar les seves cançons i així, conèixer una miqueta més el talent local.

Apparador TV

L’Apparador TV ens ofereix vídeos interessants de tota mena. Des d’entrevistes a personatges rellevants de la nostra ciutat fins a consells de professionals diversos sobre qüestions quotidianes.

Per estar a l’última

També podreu trobar telèfons d’interès, notícies, el temps a Cerdanyola, escoltar Cerdanyola Ràdio, en directe, o consultar l’agenda d’activitats previstes a la ciutat. En aquest sentit, Apparador té un apartat per les notícies publicades a CerdanyolaInfora.com.

Cartel-QR-ApparadorServei de subscripció

L’Apparador ofereix un servei de subscripció a través del qual l’usuari pot gaudir de diferents avantatges com rebre el newsletter, que s’envia periòdicament, o participar en els sortejos que es van realitzant en col·laboració amb els comerços adherits a la guia. Qualsevol persona s’hi pot subscriure, només cal adreçar-se a la pàgina web http://cerdanyola.apparador.com i facilitar-los un compte de correu electrònic en el formulari de subscripció.

Molt més que una guia

A part de la guia, l’Apparador també ofereix altres serveis dirigits als negocis locals, com disseny de cartelleria, pàgines web, botigues online, app’s personalitzades, així com un assortiment de productes multimèdia: vídeos personalitzats, books, anuncis,…

També té pàgina de facebook , on podreu seguir tota l’actualitat diària de l’Apparador prenent el “Me gusta”.

Tant si sou comerç local com si sou usuaris, us podeu posar en contacte amb l’Apparador a través del formulari que trobareu a la seva pàgina web, enviant un correu electrònic a info@apparador.com o trucant al telèfon 695391308.

Gaudeix de tot el que t’ofereix Cerdanyola amb l’Apparador.

Comparteix: