Pel Roser de Maig, Festes Majors Alternatives!

Arrenquen les 15es Festes Majors Alternatives de Cerdanyola (FMA), consolidant-se, un any més, com a referent  cultural i d’entreteniment a les festes locals amb una cartellera plena d’activitats a la Pl. Sant Ramon com a espai principal.

11174976_10207099993644028_1368116580197803593_nMentre l’Ajuntament de Cerdanyola torna a privatitzar les Festes Majors, per tercer any consecutiu i en temps d’austeritat, les FMA de Cerdanyola continuen donant l’exemple de que amb voluntat i bona gestió, basada en la autoorganització i autogestió. éssent capaces de donar vida al poble omplint places de gom a gom generant activitats i creant espais culturals i també de pensament crític envers les lluites socials.

Les FMA començaran demà divendres a les 22h amb el pregó i el xupinazo. Acte seguit actuaran a l’escenari de la Plaça Sant Ramon The Cross and The Mulberry Tree, Herida abierta, Exèrcit d’Alliberament Musical (guanyadors del ViñaRock 2012) i el dj Paco Pil. Això si, abans de tot això, les FMA han afegit al seu programa la manifestació comarcal anticapitalista, que se celebrarà a Terrassa a les 12h.

Dissabte al matí serà el temps dels infants, amb espectacles infantils amb XEEC (10h) i els pallassos La Tête (12h). A les 12, i per començar a omplir l’estómac, hi haurà un vermut musical, que serà el preludi de la paellada popular antirrepressiva del migdia, a càrrec de Solidaritat Cerdanyolenca.

Ja al vespre (20h) vindrà un gran conegut a la música dels Països Catalans. Es tracta del cantautor Feliu Ventura, que ha vingut des d’Alacant per fer-nos gaudir de les seves lletres reivindicatives. Feliu Ventura ha guanyat diversos premis Enderrock com a millor cançó, millor artista, millor disc i millor directe. Després del concert de Feliu, Batúcamela i la Bèstia de foc ompliran la plaça de ritme i de batucada. I per acabar la festa, les FMA ha portat el hardcore de Milerama, el punck-rock de Karbunko, The Capaces i, per acabar, el conegut grup Zerzedilla, format per músics de Cerdanyola i Ripollet.

Comparteix: