Festa Modernista del Roser de Maig

Durant els dies de la festa major (1, 2 i 3 de maig), Cerdanyola rebrà la visita de personatges de finals del segle XIX i principis del XX: l’arquitecte Eduard Maria Balcells, l’inventor Carles Buïgas, el pintor Josep de Togores; o personatges del museu d’Art, com les Dames del gronxador, el Xinet, o el Quirze.

El MAC, aprofitant la festa major, ha volgut presentar propostes que ens portaran a la Cerdanyola de finals del segle XIX i principis del XX, una Cerdanyola que era una de les principals destinacions d’estiueig de la burguesia de Barcelona. Les activiats que ha organitzat són:

  • Jornada de portes obertes a l’equipament i mostra de la reproducció del vestit de la Dama de la Tulipa i de les arracades de les dames (dissabte matí i tarda i diumenge al matí).
  • Un itinerari modernista que s’iniciarà al museu (diumenge dia 3 a les 12 h).
  • Mostra de bonsais al jardí del museu, organitzada per l’associació d’Amics del Bonsai de Cerdanyola (divendres, dissabte i diumenge).
  • Taller demostració i exposició de mosaic i trencadís davant del museu, organitzat per l’Associació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola (dissabte tarda i diumenge matí).
Comparteix: