Si la crisi ha acabat, com és que augmenta l’atur?

L’enganya-babaus d’en Rajoy ens vol fer creure que ara ja anirem bé. Quines mesures ha pres per reconduir la situació? Cap ni una. Els lladregots disfressats de polítics continuen fent de les seves; els jutges franquistes continuen tapant les vergonyes dels jerarques del PP i del PSOE, i si algun jutge vol fer justícia i lluita contra la corrupció, el desterren o l’inhabiliten. És el súmmum de la pocavergonya d’un Estat de corruptors i corruptes.

L’Estat espanyol té un deute públic de més d’un bilió d’euros i un BILIÓ SET-CENTS MIL euros de deute extern; qui ho pagarà tot això, els nostres fills, els nostres néts i nosaltres? Si vol estalviar hi ha quantitats de coses per fer: per exemple dissoldre la cambra alta el Senat, que té uns costos exagerats, i no serveix per a res. Un estat aconfessional tampoc hauria de finançar a l’església; que la paguin els creients. L’exèrcit espanyol té tropes a totes les zones de conflicte on perillen els interessos americans, amb un cost de tretze mil milions d’euros. Els americans tenen els beneficis del petroli, i nosaltres què fem? Agrair-li als EUA que fossin juntament amb el Vaticà els primers a reconèixer el regim del general i dictador Franco? Els sis mil milions d’euros que han desaparegut de la Junta de Andalusia i que el Srs. Chaves i Grinyan han repartit entre els seus compares i amics de taverna perquè votin al PSOE. Els esbirros del Sr. Aznar, Srs. Blesa i Barcenas, han saquejat l’estat democràtic sense escrúpols, etc. etc. etc. Per què els alcaldes que cobren sobresous de faula han de rebre almoines i rellotges de luxe? Per què el germà d’un dels jerarques socialistes de la comarca han d’informar una banda d’albanokosovars sobre les fàbriques que poden assaltar?

L’objectiu de tots aquests fills de puta ens fotrà tots a la puta misèria. El nostre objectiu hauria de ser no permetre més abusos de poder per part d’una colla de mangantes.

Josep Font.

Comparteix: