Expressa’t: Escrit referent a Josep Rull (d’Albert Lázaro)

Llegint als diferents mitjans locals els escrits creuats entre el conciutadà (RC) i la resposta del denunciat, Josep Rull, coordinador general de Convergència Democràtica de Catalunya, aquest mitjà va publicar la carta de Roger Caballé el 26 de març, no així la resposta d’en Rull, n’obstant i lleguin-la en d’altres mitjans s’observa ben clarament, que “les discussions en seu parlamentaria………….responen més a disputes partidistes que no als interessos del territori”.

Imatge: ara.cat

Imatge: ara.cat

O be el Sr. Rull quan diu també al seu escrit del 7 d’abril, que “aquest tipus de declaracions han de ser adoptades a partir de criteris tècnics”, si “els criteris tècnics” que feu referència son els emprats en la creació, gestió del Ecoparc 2 i el “dipòsit controlat ” Elena, doncs que voleu que us diguem a més de que “Deu ens agafi confessats”!!

Suposant que quan diu territori es refereixi als ciutadans que l’habiten, queda clar amb aquest escrit i el mateix que podem llegir al “Diari Oficial de la Generalitat en sessió del 13 juliol 2011” que aquest Sr. no és apte per a cap càrrec important de cara al nou país que volem. Creu, com va dir el 30 de maig de 2012, i curiosament no recollit a edició d’aquell dia del Diari de la Generalitat, que un cop assolit el govern, aquest ha de fer i desfer segons el seu criteri, i que la ciutadania s’aguanti fins noves eleccions.

Ho veig calcat del pensament i pràctica dels partits que ho porten a terme per a tot l’Estat.

Proposem a “Convergència” que l’aparti de la primera línia política i no ens espanti als que aspirem un país lliure de fariseus.

Albert Lázaro

PD: CerdanyolaInforma.com no va publicar cap escrit de Josep Rull perquè mai va arribar aquesta carta a la nostra redacció. On si va arribar va ser al mitjà de comunicació de l’Ajuntament.

Comparteix: