La Banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola presenta el concert de Sant Jordi

Com cada any, la Banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola (AMCV) farà un dels concerts més especials de la temporada per Sant Jordi, la data que coincideix amb el naixement de l’AMCV l’any 1999. Serà el proper dissabte 25 d’abril de 2015 a l’Ateneu a les 19:00h i per un preu de 5 euros. Les entrades es podran adquirir el mateix dia a la taquilla o anticipadament a l’Ateneu a partir del dilluns 20 d’abril.

Cartell sant jordi 2015Enguany, la Banda de l’AMCV, fundadora de l’entitat, sumarà esforços i compartirà repertori amb la Banda de l’Associació Rubí Musical s. XXI. El públic gaudirà de la sonoritat resultant d’una formació de gairebé 80 músics especialment constituïda per a l’ocasió i dirigida pels mestres Gerard Pastor (Cerdanyola) i Lluís Calduch (Rubí).

El repertori escollit serà ambiciós i variat, com sempre ha caracteritzat aquest esdeveniment, i viurà el seu moment àlgid amb Rienzi, del compositor alemany romàntic Richard Wagner, una obra tècnicament complexa i molt emotiva. És una obertura que la Banda de l’AMCV va estrenar l’any 2001 i que enguany ha decidit recuperar. Al programa també destaquen Madurodam, del contemporani holandès Johan de Meij, o el Clarinet Concerto número 1 de Carl Maria von Weber, en què Marc Guisado, clarinetista tant a Cerdanyola com a Rubí, farà paper de solista.

Aquest concert serà el primer d’un tercer trimestre en què la Banda de l’AMCV també tindrà participació a la Festa Major del Roser de Maig amb un repertori llatí (3 de maig) i al tradicional i esperat Concert al Castell de Sant Marçal, que serà el 3 de juliol.

Banda AMCV Auditori

Comparteix: