El Club de Bàdminton Bellaterra: podis i diumenges

El passat cap de setmana va estar marcada per dos grans esdeveniments al Bàdminton Bellaterra: per una banda, la seva participació en la jornada de promoció d’esport adaptat i, per altra, els quatre podis aconseguits a Osca.

Participació en la iniciativa dels Diumenges Inclusius

El passat 12 d’abril, en una jornada matinal de 10:30h a 14:00h, FCEC, FECPC, ACELL, FCEDF i la Fundació UBAE van organitzar una jornada de promoció d’esport adaptat a la ciutat de Barcelona, al Centre Esportiu Municipal Can Dragó. En aquesta jornada el Club Bàdminton Bellaterra va ser-hi present, amb el nostre jugador Marcos Bellver.

Bellver ajudant a un participant

Bellver ajudant a un participant

En aquesta jornada es vol apropar a tothom l’esport adaptat i altres activitats, com el bàsquet social, el mercat de la Terra, l’espai mediterrani, i l’espai d’hidratació i d’energia sostenible.

Els Diumenges Inclusius consisteixen en una mostra de diferents esports que tota la població de la ciutat que s’apropi a l’esdeveniment podrà provar, de la mà dels esportistes i tècnics que formen part de les nostres entitats. La jornada es troba en el marc de la mesura de govern L’esport inclou i el marc de Now we Move, la major campanya internacional de promoció de l’activitat física que té el suport de la Comissió Europea i que pretén aconseguir 100 milions de ciutadans actius a Europa de cara a l’any 2020.

Entre altres activitats, es va oferir: atletisme, bàdminton, bàsquet, boccia, ciclisme i handbike, cursa d’orientació, esgrima, fútbol, hoquei, petanca, quad rugbi, tennis, slalom, tennis taula, tir amb arc, zumba, i volei. D’aquesta manera el Club va voler col·laborar amb la  Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física participant en els Diumenges Inclusius.

Foto de familia de tots els premiats

Quatre podis al TTR d’Osca

Hernandez i Olmos, al podi

Hernandez i Olmos, al podi

Elena Olmos, Raul Bola i Abel Hernández van realitzar un bon paper en el torneig territorial d’Osca que es va celebrar el passat dissabte a les noves instal·lacions del Club Badminton Huesca. Els locals van aconseguir l’or al dobles mixtes, i tres plates; al dobles masculins i als dos individuals.

Olmos i Hernández es van proclamar campions de la competició amb contundència, sense cedir cap set en tota la jornada. En la final van batre a Aitana Larregola i Carlos Arroyos (Binefar) per 21-16 i 21-9.

Bola i Hernández van caure en la final del dobles masculí davant Gonzalo Sanz i Vicente Carbonell (Salduba) a tres sets:  21-19, 16-21 i 21-12. En la semifinal van alçar-se amb la victòria davant Alejandro Fondevila i Sergio Saturque (Huesca) en un altre encontre a tres sets.
Hernández i Bola van ser segons

Hernández i Bola van ser segons

Tant Olmos com Bola van caure en la final dels seus respectius individuals. Olmos va ser derrotada per Nelly Iriberri (Estella, Navarra) a 9 i a 15. Bola, va forçar el tercer set al jugador veterà Jorge Laviña (Huesca), però tot i així va acabar cedint la final per un 21-14, 20-22 i 21-11.

Comparteix: