L’Associació Súmate presenta a Cerdanyola el seu llibre ”Cuando todos contamos”

Ahir dimarts l’associació Súmate va fer una roda de premsa per anunciar la presentació del llibre “Cuando todos contamos”, que es realitzarà el proper 29 d’abril a l’Ateneu.

IMG-20150415-WA0004Ahir, a la Llibrera Aranya, Súmate va anunciar la presentació del seu llibre “Cuando todos contamos”, un llibre que explica el seu primer any de vida mitjançant reculls de testimonis que formen part d’aquesta associació de castellano parlants que se senten catalans i espanyols però defensen la independència de Catalunya.

José Clavero, un del portaveus de l’entitat al Vallès Occidental, va explicar que Súmate no neix per anar en contra de ningú, sinó que el seu objectiu és fer arribar el seu missatge a tota la població que encara pugui tenir dubtes sobre el procés que està vivint Catalunya aquests últims anys. “ Si la gent vol entendre com una persona nascuda a Osca i amb una bona part de la família vivint a l’Aragó s’ha fet independentista, que ens vingui a escoltar-nos el dia 29 a l’ateneu de Cerdanyola, per que de raons en tenim moltes” va sentenciar Clavero.

Per la seva banda el Coordinador del Vallès Occidental de Súmate, Marc Santín, va explicar en què consistirà l’acte: Farem la presentació del llibre de l’entitat, titulat: “Súmate, cuando todos contamos”, on intervindrà el president de l’associació, Eduardo Reyes, que estarà acompanyat de varis protagonistes del llibre. Posteriorment farem un debat moderat per nosaltres amb els alcaldables sobiranistes que es presenten a les eleccions locals de Cerdanyola: Josep Grau (CIU), Jordi Miró (ICV-EUiA), Helena Solà (ERC) i Carles Escolà (CxC).

Finalment Santín, va recordar que fa un any ja hi van ser a Cerdanyola en un acte on van convidar a Montserrat Tura i que va ser tot un èxit d’assistència, per la qual cosa esperen una molt bona acollida també el dia 29.

La presentació tindrà lloc a la sala 6 de l’ateneu de Cerdanyola el dimecres dia 29 d’abril a les 19.30h.

Comparteix: