Els darrers 15 minuts deixen KO al Cerdanyola

El Cerdanyola cau estrepitosament (3-0) en els últims 15 minuts del part al seu desplaçament a la ciutat tarragonina de La Pobla de Mafumet.

Imatge: eltraveser.cat

Segona derrota consecutiva d’un Cerdanyola que torna a acostar-se perillosament a les posicions de descens. Amb la victòria, La Pobla de Mafumet aconsegueix situar-se líder del grup en detriment de l’Ascó.

Aquest cop, el resultat no reflecteix la realitat del partit, un partit on el Cerdanyola sempre s’ha mostrat ordenat i jugant de “tu a tu” sense pors. Aquesta igualtat ha durat 75 minuts. A partir del minut 75 el Cerdanyola s’ha començat a desfer i ha vist com la Pobla li pasava per dalt amb tres gols.

El primer gol va ser obra de Gabi López gràcies a una centrada de Guash al minut 76. Al minut 85 la Pobla va marcar més distància al marcador amb un gol d’Abel Rita. Ja en el temps afegit Álvaro Fernández tancava el lluminós amb el definitiu 3-0, un resultat que deixa sobre el terreny de joc dues realitats: els nervis d’un Cerdanyola que no acaba de salvar-se i l’alegria d’una Pobla de Mafumet que aconsegueix el liderat després de que l’Ascó punxés a Rubí (1-0).