Arriba la Setmana Saludable i Sostenible a la UAB

La diada central serà el proper dijous, amb desenes d’activitats centrades a la plaça Cívica del campus

Farm9

Farm9

Al llarg de la propera setmana l’activitat física tindrà un protagonisme especial a través també d’altres activitats com, per exemple,  la campanya ‘Mou-te a la feina’, un campionat de bàsquet 3X3 o la cursa popular saludable.

L’activat ‘Mou-te a la feina’ és un programa pioner a les universitats catalanes que consisteix en un ”tast” d’exercici físic de baixa intensitat i de curta durada adreçat als treballadors (PAS i professorat) de la Universitat. El programa pretén sensibilitzar sobre la importància d’adquirir hàbits saludables i actius mitjançant uns exercicis d’exercici físic de baixa intensitat i de curta durada i sessions de reflexió i sensibilització en hàbits saludables. Dins també del foment d’hàbits saludables destaca també l’activitat Vine a la UAB en bicicleta Vine a la UAB caminant (des de localitats properes al Campus).

Per altra banda, les diverses xerrades i tallers que es desenvoluparan al llarg de la setmana tractaran temes com els riscos de l’emmagatzematge de productes químics, les relacions saludables amb perspectiva de gènere o el malbaratament alimentari.

Un dijous ple d’activitats

El dijous, dia 16 d’abril, serà la jornada més atapeïda del programa. La majoria d’activitats es desenvoluparan a la plaça Cívica on hi haurà un circuit de proves amb èmfasi especial en alimentació equilibrada, el dia de la bicicleta, la fira Campus SIS, una gincama, un campionat de bàsquet 3×3, la cursa popular saludable, la caminada saludable i moltes més activitats que podeu consultar al programa íntegre.

La UAB consolida així la celebració d’una setmana pensada per a promocionar entre la comunitat universitària activitats que afavoreixin l’adquisició d’hàbits saludables i sostenibles. L’any passat hi van participar prop de 2.000 persones. Enguany s’arriba ja a la sisena edició d’aquesta Setmana Saludable i Sostenible.
Comparteix: