Millores en el tràmit per concórrer en les ofertes de feina de l’Ajuntament

A partir d’ara, les persones interessades en concórrer a les ofertes de feina pública de Cerdanyola, ho podran fer a través de la seu electrònica sense necessitat de disposar de signatura digital.

L’Ajuntament de Cerdanyola permet registrar-se a les ofertes de feina pública a través del seu portal web. Gràcies a aquest avanç, totes les ciutadanes, siguin de Cerdanyola o de fora, que vulguin apuntar-se a una oferta, no hauran de tenir ni signatura digital ni hauran de desplaçar-se a la OAC.

Malgrat que la majoria de tramitacions municipals es sol·liciten per residents de Cerdanyola, aquest tràmit donarà més facilitat d’accés a les ofertes públiques a totes aquelles persones que visquin fora, ja que no els hi caldrà desplaçar-se a la Oficina d’Atenció Ciutadana.

La web municipal, a més de permetre descarregar els documents, també permet generar un full per fer el pagament de la taxa, que després es pot fer efectiu a qualsevol banc o caixa de fora de Cerdanyola. Un cop la persona sol·licitant (de fora de Cerdanyola) hagi fet tot el tràmit via web i el pagament, haurà de portar tota la documentació a una Oficina de Correus i enviar-la a l’Ajuntament mitjançant un “correu administratiu”.
Comparteix: