Laura, del CBF Cerdanyola, es proclama Campiona d’Espanya

La jugadora del Club de Bàsquet Femení Cerdanyola es va proclamar el passat diumenge Campiona d’Espanya de les seleccions autonòmiques amb la Selecció Catalana.

Selecció Catalana 61 – 49 Selecció d’Euskadi. Aquest va ser el resultat que va portar a Laura Méndez a complir el somni de qualsevol jugador de la seva edat (infantil): proclamar-se campiona d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Però no només es va aconseguir això, sinó que, a més a més, Laura i el seu equip van acabar el torneig sense perdre ni un sol partit.

lauracbf

Resultats de la competició

Dijous: Catalunya 73 -63 Aragó.

Divendres matí: Cataunya 62 – 40 Euskadi.

Divendres tarda: Catalunya 69 – 54 Madrid.

Dissabte: Catalunya 82  -51 Navarra.

Semifinals: Catalunya 84 – 69 Canaries.

Final: Catalunya 61 – 49 Euskadi

Crónica de la final, escrita pel CBF Cerdanyola

La final disputada ahir diumenge a les 13:00 davant la selecció d’Euskadi, equip al que ja ens havíem enfrontat i derrotat a la fase prèvia, i que va aconseguir accedir a la final, vencent Castella i Lleó a les semis.

El partit decisiu ha estat dominat en tot moment per les catalanes, que no han donat cap opció a les basques, hi han estat superiors  en tot moment, gràcies a la seva intensitat defensiva i manifesta superioritat tècnica.

Laura Méndez, ha format de nou en el cinc inicial català, però s’ha carregat massa ràpid amb dues faltes personals, essent substituïda en els primers minuts de joc. A la segona part ha tornat a estar fonamental per a la selecció,  jugant tot el tercer quart i bona part de l’ultim, amb un total de 20 minuts de joc i aportant 3 punts, 3 rebots, 1 assistència i recuperant dues pilotes.

Al final, 61 a 49 per a Catalunya,  que es proclama aixi Campiona d’Espanya de seleccions autonòmiques en categoria infantil femení, fita que no s’aconseguia des de l’any 2010.

Moltes felicitats a la Federació Catalana, al seleccionador, Lluís Biosca i al seu equip tècnic, a tots els clubs que han aportat jugadores, però sobre tot a les jugadores que componen una selecció amb molt de talent, i molt especialment volem felicitar molt efusivament  a la nostra Laura Méndez, pels seus èxits, que són una mica de tots,  però sobre tot són fruit del seu talent,  il·lusió,  generositat,  i el seu treball constant, contagiant la seva passió  per aquest esport a tots els que la veiem créixer dia a dia. Ets molt gran Laura!!

Comparteix: