L’ANC convida als cerdanyolencs i cerdanyolenques a signar la ILP d’habitatge i contra la pobresa energètica

L’ANC participa en la recollida de signatures amb dues paradetes els dies 11 i 18 d’Abril de 11 a 13 hores al mercat de Fontetes i al mercat de Serraperera respectivament.

Imatge: diarioinformacion

Imatge: diarioinformacion

L’ANC de Cerdanyola ­ Cerdanyola per la Independència, ha informat que no només dóna suport a la ILP d’habitatge i contra la pobresa energètica, sinó que també particiarà de forma activa recollint signatures al carrer. L’ANC, enitat que persegueix la independència com a pas per a fer un país més just, més lliure i més prosper, creu que defensar aquesta ILP és bàsic per protegir els interessos de les persones que es troben indefenses davant els bancs i les empreses subministradores de llum, aigua o gas.

Un dels principis fundacionals de l’ANC és la justícia social, i actualment la legislació tant en matèria d’habitatge com en matèria de pobresa energètica és clarament injusta amb els més desafavorits. En aquest sentit l’ANC vol lloar la iniciativa del Parlament de Catalunya de posar fil a l’agulla per acabar amb la pobresa energètica amb el decret llei contra la pobresa energètica aprovat per clara majoria a finals de 2014. Aquest decret, malauradament, ha  estat impugnat i suspès a instàncies del govern espanyol pel TC, deixant sense ampara a milers de catalans. L’ANC vol denunciar la persistència d’aquest estat que va en contra dels catalans sense fer cap distinció.

Recollida de signatures

11 d’abril, de 11 a 13h: Mercat de Fontetes.

18 d’abril, de 11 a 13h: Mercat de Serraparera.

Comparteix: