7 d’abril: Manifestació contra les retallades i privatitzacions a la Sanitat Pública

Les mobilitzacions en defensa de la salut pública no descansen. El proper dimarts 7 d’abril la Plataforma Assembleària de les Treballadores i treballadors del Taulí han convocat una manifestació per defensar una sanitat pública de qualitat contra els atacs que està rebent per part del govern de la Generalitat.

10622728_927883403929463_1612259933759211842_nSegons la Plataforma, la manifestació té tres grans fronts: la lluita contra les retallades, la lluita contra les privatitzacions i el reconeixement dels drets dels professionals sanitaris. Així mateix, van advertir que “Cal que els directius, els gerents i els polítics siguin conscients que ha arribat el moment d’escoltar-nos, de ternir-nos en compte i de canviar les seves polítiques. Que no ens enganyin més perquè sabem que es pot fer d’una altra manera sense privatitzar, amb transparència, amb diàleg i sobretot sense retallades”.

La Plataforma ha decidit manifestar-se durant els plens de l’Ajuntament de Sabadell per demanar-li al govern local i a l’oposició que es posicioni vers la Sanitat Pública. La lluita als ajuntaments no s’aturarà aquí, ja que també estan preparant una moció per presentar-la a tots els Ajuntaments de les localitats que utilitzen el Taulí (entre elles, Cerdanyola).

SAM_0789A l’Hospital Taulí també tenen reivindicacions diàries. Cada dia, de 12 a 12:10, la Plataforma es concentra al vestíbul del Taulí per continuar amb la flama encesa i informar a les usuàries del centre sanitari de la problemàtica que està generant el Govern autonòmic a la Sanitat Pública i de la forma d’organitzar-se que té la Plataforma (cada dimecres tenen Assemblea general a les 15 hores).

Comparteix: