Patrícia Pérez guanya el concurs del cartell del Roser de Maig

Patrícia Pérez, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, és la guanyadora del concurs del cartell del Roser de Maig 2015 amb una obra senzilla, clara i fresca.

Cartell_Cerdanyola_Patricia_2Del total de 23 creadores que es van presentar al concurs del cartell de Roser de Maig, Patrícia Pérez ha sigut la guanyadora. La resta de finalistes han sigut Verónica Pardo i Sílvia Morilla. Les obres de la guanyadora, les finalistes, i la resta de participants estan exposades, fins al 7 d’abril, al vestíbul de l’Ateneu.

El jurat, format per Susana Aranda, Rafa Dengrà, Cristina Subirats, Carmen Brasó i Txema Romero, va destacar la qualitat i originalitat de les obres presentades al concurs, un concurs que permet descobrir i donar un cop de mà a gent jove del món del disseny.

Patrícia Pérez

Patrícia Pérez Martín és Junior Art Director a l’agència J. Walter Thompson, delegació de Barcelona. Ha guanyat premis prestigiosos, com la 12a Edició del Certamen “Un dedo de espuma, dos dedos de frente” d’Espanya 2014 o el «Versus 2013», un concurs anual estatal muntat pel Club de Creativos.

Últims cartells del Roser de Maig

  •  2015 – Patrícia Pérez
  • 2014 – Gerard Llimós
  • 2013 – Adrià López
  • 2012 – Jesús Bolinaga
  • 2011 – Quim Módenes

 

Comparteix: