Aquesta tarda es celebra el ple de març

Avui a les 19 hores es celebra el ple de març, un ple que estarà marcat per l’aprovació inicial del Pla de Mobilitat i el conveni entre l’Ajuntament i la UAB per la recollida de residus a la zona universitària. Una hora abans, a les 18 hores, es celebrarà “el plenillo”, un espai on els ciutadans poden dir la seva i el govern pot -o no- contestar.

Pla de Mobilitat

Els plans de mobilitat urbana són una eina bàsica a l’hora de planificar les xarxes que conformen el sistema de transport del municipi. Segons el Govern, en el pla que ha presentat s’intenta donar impuls al transport públic i a la bicicleta.

Recollida de residus al Campus Universitari

Al ple de març també es pretén aprovar el conveni entre l’Ajuntament i la Universitat per a la recollida de residus en la zona universitària. D’aprovar-se, suposaria una ampliació dels serveis privatitzats que porta l’empresa CESPA, una empresa que està involucrada en una gran trama de recollida de residus.

Moció per les 5 veïnes de Cerdanyola detingudes pel “Cas Can Vies”

Arran de la detenció, el passat 29 de maig, de 5 joves de la ciutat mentre es trobaven als voltants del centre neuràlgic de les càrregues policials amb motiu del desallotjament de Can Vies, Compromís per Cerdanyola presentarà la proposició de Solidaritat Cerdanyolenca per exigir l’aplicació de les garanties democràtiques fonamentals per al procés entre d’altres.

Ordre del dia.

 

Comparteix: