La Calçotada Popular omple de vida i festa el Parc Cordelles

La 13ª Calçotada Popular va tornar a omplir de vida i de festa el Parc Cordelles en un dia en que la pluja va fer una treva als calçots. Vermut a ritme de Blues, calçots, fideuà, parrilles, titius, música, jocs i reivindicació. No hi havia lloc al Parc on no es respirés bon ambient.

Des de primera hora del matí el sol va anunciar que es podria gaudir de molt bona música amb The Blues Prisoners mentre es prenia el vermut amb bones vibracions i a ritme de blues. La gent anava arribant i les diferents generacions es replegaven arreu del parc. La Figa Rebel va presentar una acció participativa de Trivial per a infants i adults anomenada “Qui dedica més hores a la setmana?” on hi havia diferents tasques i gomets de colors representant la dona, l’home o la feina compartida. Es va celebrar el concurs de calçots d’adults i d’infants, quedant com a màxims menjadors de calçots l’Oriol Piquet i la Lua, respectivament. La cua del dinar s’estenia a banda i banda del parc i l’espera valia la pena. Calçots, romescu artesanal, exquisit platàs de fideuà vegà i carn a la brassa, pa, vi o aigua. Després d’atapeir la panxa, el concurs tradicional de titius tampoc va faltar en aquesta edició. Discrets resultats en quant a glops de titius, però l’Eric entre tots i totes, va destacar i emportar-se el primer premi. La jornada va finalitzar amb la posta de sol.

 

Aquest acte popular i autogestionat per La Bèstia de Foc “La Martineta”, les FMA de Cerdanyola i la Verenjena Revelde demostra, un any més, que amb ganes i voluntat es poden continuar realitzant les Festes Majors Alternatives de Cerdanyola, i més actes lúdics i reivindicatius al poble, gràcies al treball voluntari de moltes persones.

 

 

 

Comparteix: